Wednesday, June 23, 2010

warm up Bond di Research~200610

sempena cuti sekolah berakhir maka balik r teman ke kg mengutip ank,so kesempatan diambil mewarm up bond supaya berada dlm tahap memberansangkn bagi menyahut cabaran Joholimpik nanti,kesimpulannya stamina Bond tidak berada pada tahap maksimum..jangkahayat bateri tidak menunjukkn FULL...so langkah2 memantapkn stamina Bond harus diusahakan secepat mungkin agar teman tidak berguling di laman nanti,namun begitu dlm situasi tidak optimum itu sempat juga Bond membuahkan hasil utk teman keluar dari Research dlm keadaan senyum hingga ke telinga dengan working hours time 5jam sahaja....


6 comments:

  1. Pohpaleh wehhh...meroyan koi nengok awk menapau...Tahniah..calon pingat emas Joholimpik la gayanya...

    ReplyDelete
  2. CONGRATULATION..he he lepas jumpa Kent ari tu...nak cakap ore puteh je wei ...dan r tu mu sokmo r Weiii aku nanti soh Kent pi meminang bond hang weeii..kalau tak leh mu buiii versi mlalysia...matbond ha hah ah ha ha labviuuuuu

    ReplyDelete
  3. pas ni pikat joho xleh cari makan ...heheh

    ReplyDelete
  4. tahniah bro......bond dah kembali.

    ReplyDelete