Monday, February 15, 2010

tangkapan tahun ghimo-14feb2010



punya r semangat balik kg konon nak balun bh reward..sampai lokasi tunggu punyer tunggu punyer tunggu xdak lar plak bh tu..so rayap2 bh berdengung2 dr jauh dengor..agak2 selang 2 3pokok setting pikat,Bond mcm biasa r terus kasi buah...bellebus sampai,dari ats pucuk da tembak xdak kesian berapa punya lama mau tunggu da...kompom bh ni xmo jatuh,kasi halau g laman ke~2,ke~3,ke~4....harrrem..sat dpt sms member hat p sekali tanya awat bh liat benor ni..rupanya 2member pun kena lagu tu gak,bh sampai duk berjenang ats pikat tapi xmo jatuh2...addus hampa sungguh ni,jam dah kul 12tghari...lesen xdak ag nih..air plak da abis,coca panas xley nak habaq...kering amat tekak, 2jam ag xdpt air mau kollu nih...so masa berjalan balik menghala ke muto..dengor plak seko bh sore kira agak2 boley jew,boh jer r wat upah bond...kira laman last r nih..dpt ke xdpt 30minit xdak kalu mesti mau balik..kepala otak da menggelegak,coca panas benor wei...memang rezeki r hat ni kot...xdan 5minit sampai,lawan buah lebih kurang 5minit bellebus tergantung.....sepantas kilat berangkat pulang kut lambat karang mau mati kering...da xdak report utk depan2...

9 comments:

  1. salam,
    kalu sdr kohjai turun je ...gigil kepala lutut bh...sape le mangsa kali ni...tahniah..tahniah..

    ReplyDelete
  2. hebat n mantap geng. bond mu memg tak ngecewakan tuan dia..he he...

    ReplyDelete
  3. tahniah r bro...... tapau jugok..
    buah last minit tu yg best tu.... hahahha

    ReplyDelete
  4. tahniah sbg jai...tapau jgn tak tapau,aku pun tgh menganazzz dgn pikat abg hamzah....keh..keh

    BMS

    ReplyDelete
  5. jai..BH dah terbau awk dari jauh. so, dia tau dah. hehehe..tahniah

    ReplyDelete
  6. Bond lagi? power denak ni, how many Bond dah bunuh ?

    ReplyDelete
  7. to all my friends,thanks a lot for your support.....kent,Bond punya tapau suda xbole kira..so many(2005~2010)sakit pun lagi bole kerja wooo...dia paham target n will try the best to sedut...

    ReplyDelete
  8. salam

    sakan weiiiii.tapau sesaja hang kojai nooooo.iskhhhh dh ganti malek la hang lepaih ni.

    ReplyDelete
  9. Habis habis..... Cfo dah mare ni.... tahniah brio

    ReplyDelete